Novetats

Font: The Crowd Angel

Font: The Crowd Angel

Última modificació: 26/04/2012

The Crowd Angel, la primera plataforma online que permet invertir en startups tecnològiques

La consultora Inveready presenta la versió beta de The Crowd Angel, una eina que facilitarà la inversió en una selecció d'empreses TIC i el posterior seguiment dels projectes.

La consultora barcelonina Inveready, especialitzada en el finançament d'empreses de base tecnològica, ha llençat la versió beta de The Crowd Angel, una innovadora plataforma online que permet a qualsevol persona invertir en startups, prèviament seleccionades, de les quals podrà fer un seguiment continuat. 

El concepte de The Crowd Angel fusiona el crowdfounding (finançament col·lectiu a partir de microdonacions) amb el concepte de business angeling, oferint una nova eina que té com a objectiu facilitar la inversió en noves empreses amb potencial de creixement. 

Els usuaris de la plataforma poden accedir online a una selecció de startups que cerquen finançament, amb tota la informació imprescindible per facilitar la decisió d'invertir, amb participacions a partir de 3.000 euros, en operacions d'entre 100.000 i 300.000 euros. 

Des de The Crowd Angel es destacaran cada mes com a màxim tres empreses, triades i estructurades a partir de les propostes dels propis emprenedors. El procés d'inversió està automatitzat a partir de contractes estandarditzats i s'elaboren periòdicament informes de seguiment professionals de les startups participades. 

De moment, l'eina centrarà la seva activitat en empreses del sector TIC, i els seus responsables esperen tancar entre 5 i 7 operacions durant el primer any de funcionament. 

The Crowd Angel

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.