Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

┌ltima modificaciˇ: 10/10/2012

Telefˇnica s'incorpora a la Fundaciˇ Mobile World Capital

Amb aquesta participaciˇ, la companyia de telecomunicacions contribuirÓ a l'impuls del sector de la mobilitat a Barcelona i colĚlaborarÓ en la consolidaciˇ dels projectes existents.

L'alcalde de Barcelona i president de la Fundaciˇ Mobile World Capital Barcelona, Xavier Trias, i el president de , CÚsar Alierta, han signat un acord per a la incorporaciˇ activa de la companyia de telecomunicacions a la iniciativa de la capitalitat mundial del m˛bil. 

L'objectiu d'aquesta participaciˇ Ús contribuir a impulsar l'emprenedoria al sector de la mobilitat i colĚlaborar en la consolidaciˇ dels projectes existents que han de permetre la creaciˇ d'un cl˙ster d'empreses en aquest Ómbit.

L'acord contempla una aportaciˇ per part de Telef˛nica de 7,8 milions d'euros durant el perÝode comprŔs entre 2012 i 2014 per desenvolupar diferents projectes. La multinacional tambÚ passarÓ a formar part dels ˛rgans de govern i el Patronat de la Fundaciˇ i es converteix en el primer gran grup empresarial que s'incorpora a la Fundaciˇ Mobile World Capital Barcelona. 

Durant la signatura de l'acord, Trias ha assegurat que "esperem obrir un precedent perquŔ el segueixin altres companyies de l'Ómbit privat. Volem que Barcelona sigui una ciutat exponent d'un nou model de creixement que aporti oportunitats per a tothom i cre´ llocs de treball de qualitat, estables i d'alt valor afegit". 

AixÝ mateix, per al president de Telefˇnica, CÚsar Alierta, "s'ha d'aprofitar l'oportunitat que suposa que, en els propers sis anys, Barcelona sigui la seu mundial del m˛bil i dels serveis en mobilitat per construir entre tots una societat realment digital".

Plaša de Catalunya, seu del Mobile World Centre

L'acord entre la MWCapital i Telefˇnica contempla la ubicaciˇ del Mobile World Centre (MWCentre) a l'emblemÓtic edifici de Telefˇnica situat a Plaša de Catalunya de Barcelona. 

Les obres del MWCentre, de 1.800 metres quadrats distribu´ts en tres plantes, ja s'han iniciat i es preveu que estiguin finalitzades a principis del proper any. La inauguraciˇ estÓ prevista per abans del proper Mobile World Congress, que se celebrarÓ del 25 al 28 de febrer de 2013. 

ComptarÓ amb un espai expositiu, que inclourÓ continguts avanšats relacionats amb la mobilitat, i una zona polivalent per a exposicions temporals i auditori. 

Mobile World Capital

Veure totes les novetats

Consulta el ˙ltims butlletins informatius

Informaĺt-en

Subscriu-te al butlletÝ BarcelonaáNegocis si vols rebreáperi˛dicament informaciˇ sobre l'actualitat econ˛mica a Barcelona.