Novetats

Font: TBSCG

Font: TBSCG

Última modificació: 23/09/2013

TBSCG obre a Barcelona un centre de desenvolupament de software

L'empresa s'instal·la al 22@ Barcelona amb el suport del Servei d'Aterratge Empresarial de Barcelona Activa i Invest in Catalonia.

La companyia TBSCG (The Banyan Solutions Consulting Group) ha triat Barcelona per a l'obertura d'un nou centre de desenvolupament de software, que s'ubicarà al districte 22@ Barcelona i comptarà amb una plantilla de 15 persones a finals d'any.

Per a la instal·lació a la capital catalana l'empresa anglesa, amb seu a Londres, ha comptat amb el suport del Servei d'Aterratge Empresarial de Barcelona ActivaInvest in Catalonia, l'àrea d'atracció d'inversions de la Generalitat de Catalunya. 

TBSCG és proveïdora de serveis de solucions de hosting, disseny, consultoria, implementació i suport web per a empreses. Els seus principals mercats són els països del centre i del nord d'Europa i el mercat nord-americà (Estats Units i Canadà). 

Amb el nou centre, que té com a objectiu esdevenir la porta d'entrada al mercat sud-americà al 2015, la companyia preveu arribar als 200.000 euros de facturació aquest any.

TBSCG

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.