Novetats

Font: Sustainable Brands Barcelona

Font: Sustainable Brands Barcelona

Última modificació: 13/05/2016

Sustainable Brands Barcelona, del 22 al 24 de maig

El major moviment global de sostenibilitat i negocis celebra la seva segona edició a Sustainable Brands Barcelona.

Sota el concepte “How Now”, experts globals exposaran i debatran durant tres dies com les marques apliquen la sostenibilitat en les seves estratègies de marca. D'aquesta manera, es compartiran solucions i eines perquè les marques avancin en les seves estratègies, aconsegueixin un impacte mediambiental i social positiu i incorporen, en definitiva, la sostenibilitat entre els seus valors de marca. 

Les conferències, al Campus Nord de l'IESE Business School de Barcelona, aniran a càrrec de quaranta líders d'empreses com Adidas, Philips o IBM. En aquesta ocasió, el país convidat és Països Baixos, referent mundial en el tema estrella d'aquestes conferències: l'economia circular. Aquest concepte està basat en el creixement econòmic a través de la producció de béns i serveis de manera sostenible, reduint al mateix temps el consum i el desaprofitament de matèries primeres. 

Sustainable Brands va néixer ara fa deu anys per inspirar, involucrar i equipar les marques i les empreses innovadores per garantir la seva rendibilitat i també un futur millor. Aquestes trobades tenen lloc periòdicament a diferents ciutats del món i volen conscienciar dels problemes i les oportunitats que suposen els reptes socials i ambientals actuals. Així mateix, promou la participació i la cocreació de solucions. 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS