Novetats

Font: Social Point

Font: Social Point

Última modificació: 12/07/2012

Social Point aconsegueix una inversió de sis milions d'euros

L'empresa, que té la seu al districte 22@, és una de les primeres del món en el sector dels jocs per a xarxes socials i ha estat premiada recentment als Premis Nacionals a la Indústria del Videojoc, lliurats al saló Gamelab Barcelona 2012.

Social Point ha tancat la ronda de finançament d'import més elevat del sector a Espanya, per valor de 6 milions d'euros. L'operació ha estat liderada pel fons de capital risc francès Idinvest, i també hi han participat el grup català Nauta CapitalBBVA.

Així mateix, l'empresa, dedicada al desenvolupament de videojocs per a xarxes socials, va ser una de les guanyadores de la V edició dels Premis Nacionals a la Indústria del Videojoc, lliurats en el marc del saló Gamelab Barcelona 2012. El seu joc d'estratègia Social Wars es va imposar en la categoria "Millor joc per a Xarxes Socials" en el certamen que organitza l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Interactives.

Social Point és una de les 10 primeres companyies del món en el seu sector. Va iniciar la seva activitat a la Incubadora d'empreses Glòries i actualment té la seu al districte 22@. Al 2011 va facturar 3,3 milions d'euros i espera assolir els 14 milions d'euros aquest any.

Social Point

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.