Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 26/04/2012

S'obre el període d'inscripcions per participar a la 5ª edició de BioEmprenedorXXI

El guanyador rebrà suport econòmic per desenvolupar el seu projecte en el sector de les ciències de la vida, i un conjunt d'accions de formació, internacionalització i incubació.

Biocat, "la Caixa", Barcelona ActivaGenoma España i la Cambra de Comerç de Barcelona posen en marxa la cinquena edició de BioEmprenedorXXI, un programa de creació d'empreses en l'àmbit de les ciències de la vida en el seu sentit més ampli: biotecnologia, biomedicina i sector agroalimentari. La inscripció ja és oberta i finalitza el proper 13 de maig.

Participant al programa BioEmprenedor XXI, emmarcat en la iniciativa Barcelona Creixement, és possible avaluar i posar en marxa una idea de negoci a través de l'elaboració d'un pla d'empresa; beneficiar-se d'accions de formació, tutorització, mentoring i accés a finançament, i relacionar-se amb els principals agents del sector i emprenedors d'èxit.

Els participants opten a un premi que facilitarà l'inici de la seva activitat, gràcies a una dotació econòmica (fins a 20.000 euros) i un conjunt d'accions de formació, internacionalització, finançament, comunicació i incubació.

7 de maig, presentació del programa a Barcelona Activa

La presentació d'aquesta 5è edició tindrà lloc el dilluns 7 de maig, a les 12 h, a la Sala Emprèn del Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries de Barcelona Activa. 

A més de comptar amb la participació dels representants de les entitats promotores de BioEmprenedorXXI, l'acte inclourà la presentació dels continguts del programa i la realització de la taula rodona "Emprendre en el sector de les ciències de la vida", amb la presència dels projectes participants en passades edicions. Cal confirmar l'assistència a: Programes.Emprenedors@barcelonactiva.cat.

Un programa de referència al sud d'Europa en el sector de les ciències de la vida

Facilitar la transferència dels resultats obtinguts a la recerca cap al món de l'empresa i la societat ha estat un dels principals objectius del programa BioEmprenedorXXI. Entre les edicions de 2009 i 2010 s'han acompanyat més d'una trentena (33) de projectes empresarials, dels quals el 67% ja s'han constituït en empresa o es troben en procés de fer-ho.

A més, la majoria de projectes (53%) disposen de patents, més de la meitat han tret productes o serveis al mercat i 6 de cada 10 estan treballant en el pla d'internacionalització.

Més informació i inscripcions

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.