Novetats

Font: Slash Mobility

Font: Slash Mobility

Última modificació: 25/02/2014

Slashmobility participa, per tercer any consecutiu, al Mobile World Congress

La companyia, creada amb el suport de Barcelona Activa, està especialitzada en desenvolupament i negoci mobile i ha presentat el seu laboratori d'innovació, Slash Labs.

Slashmobility, empresa creada el 2011 amb l'assessorament i la formació de Barcelona Activa està participant, per tercer any consecutiu, al Mobile World Congress, que se celebra aquesta setmana a la capital catalana. 

La companyia, dedicada al desenvolupament de solucions de tecnologia mòbil, assessorament en matèria de negoci mobile i formació de professionals, forma part de l'estand Catalunya, on presenta Slash Labs, el seu laboratori per a la creació i desenvolupament d'aplicacions per a empreses i nous productes. 

Slashmobility, que ha desenvolupat més de 200 aplicacions en menys de tres anys des de la seva creació, també actua d'incubadora, oferint instal·lacions i serveis d'assessorament i formació a companyies que vulguin desenvolupar apps. Actualment acull la companyia DressApp, que ha desenvolupat una aplicació que t'ajuda a organitzar l'armari per treure'n el màxim profit i que acumula 410.000 descàrregues, i Manduka Games, la seva aposta pel sector gaming, que ha desenvolupat una aplicació que simplifica la creació de jocs, per fer-los accessibles a  tothom que tingui una idea.

Slashmobility

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.