Novetats

Font: www.scytl.com

Font: www.scytl.com

Última modificació: 30/04/2014

Scytl rep una inversió de 30 milions d'euros del cofundador de Microsoft

La plataforma de gestió electoral aconsegueix la primera inversió de la societat Vulcan Capital a Europa.

Scytl, empresa amb seu a Barcelona especialitzada en el vot electrònic i la tecnologia electoral, ha rebut recentment una inversió de 30 milions d'euros de Paul Allen, cofundador de Microsoft a través de la societat Vulcan Capital, un fons d'inversió creat el 2013, que inverteix en empreses amb un fort creixement a Internet, i que ja ha realitzat operacions a Estats Units i l'Índia. 

Aquesta inversió forma part d'una primera ronda de finançament a través de la qual la companyia catalana s'està preparant per sortir a cotitzar a Nasdaq, possiblement l'any 2016. 

Scytl va ser la primera spin-off tecnològica sorgida de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va conformar com a empresa el 2001 i tres anys més tard va començar a facturar quan Suïssa va introduir el vot per Internet. Amb presència a 35 països que conformen una plantilla de 367 persones, 170 a Barcelona, l'any passat va facturar 38,6 milions d'euros. 

Amb aquestes accions, la companyia vol convertir la seva plataforma Scytl e-Election en el referent internacional de tots els serveis implicats en un procés electoral.


Scytl

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.