Novetats

Font: Scytl

Font: Scytl

Última modificació: 23/09/2013

Scytl continua amb el seu pla de creixement

L'empresa de tecnologia electoral adquireix una empresa dels EUA i negocia la compra d'una altra al Brasil.

La plataforma de gestió electoral Scytl ha comprat l'empresa nord-americana Maxim Consulting, especialitzada en registre de votants. 

L'operació, que ha tingut un cost de tres milions d'euros, forma part de les adquisicions previstes dins del seu pla de creixement fins al 2014. A més de Maxim, aquest any l'empresa ja ha adquirit les firmes eDemocracyPressVote, i actualment negocia una altra compra a Brasil.

Per a finançar aquest pla d'adquisicions, que preveu la incorporació a la seva plataforma de serveis que complementin el procés electoral, la companyia de Barcelona compta amb una línia de crèdit de 20 milions d'euros.

Scytl desenvolupa tecnologies per al vot electrònic i està present en 18 dels 20 països que en tot el món han implantat aquests avenços en els seus processos electorals. Aquest any la companyia, que té una plantilla de més de 300 persones, espera arribar als 42 milions d'euros de facturació.

Scytl

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.