Novetats

Font: Schneider

Font: Schneider

Última modificació: 22/06/2012

Schneider Electric dirigirà des de Barcelona el negoci mundial

El grup, especialitzat en gestió energètica, centralitza la gestió corporativa a les oficines del districte 22@ i aposta per convertir Barcelona en un 'hub' del sector de les 'smart cities'.

El grup Schneider Electric dirigirà des de Barcelona les operacions mundials, a excepció dels mercats de la Xina i els Estats Units. Aquesta és una de les principals decisions del nou vicepresident executiu d'operacions de la companyia, Julio Rodríguez, nomenat el passat 1 d'abril.

Actualment la multinacional francesa, especialitzada en gestió energètica, dóna feina a més de 130.000 persones en un centenar de països, factura 22.400 milions d'euros i va invertir quasi 1.000 milions en R+D+i durant el 2011. 

La gestió corporativa està centralitzada a les oficines que Schneider té al districte de la innovació 22@ de Barcelona, on treballen 80 persones d'11 nacionalitats. L'empresa també compta amb un centre logístic a Sant Boi i una planta dedicada al mercat local a Molins de Rei.

Aposta pel lideratge de Barcelona en el sector de les smart cities

El compromís d'Schneider Electric amb la ciutat també es concreta amb la inversió durant 2012 d'entre 4 i 5 milions d'euros en el projecte d'un campus per a les smart cities, impulsat per l'Ajuntament de Barcelona al 22@, on s'hi ubicaran empreses, universitats, emprenedors i centres d'investigació de les TIC, l'ecologia i l'urbanisme,  i que vol esdevenir un referent mundial en el sector de les ciutats intel·ligents.

Schneider Electric

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.