Novetats

Font: Flickr CC by christian.rondeau

Font: Flickr CC by christian.rondeau

Última modificació: 26/11/2012

Quinze startups catalanes s'instal·len a Silicon Valley

El principal pol tecnològic del món ofereix moltes oportunitats de negoci per a les empreses TIC.

15 empreses TIC catalanes s'han establert a Silicon Valley els darrers anys. Startups de sectors com la mobilitat, el social media o Internet com TeamboxTechideasLucierna3 ScaleFluendoMultiplicaJustinmindPassword BankInbentaSoftonicReviewProInspiritUserzoomTeamingInnovalley han fet aquest pas en els darrers cinc anys empesos per la possibilitat d'estar al punt de mira d'inversors i nous clients i poder establir aliances amb partners de prestigi.

Els responsables d'aquestes empreses justifiquen la presència a un dels principals pols tecnològics i emprenedors del món per aspectes com la flexibilitat i la innovació de l'entorn, les facilitats per emprendre, la importància que es dóna al talent i les grans possibilitats per créixer i fer negocis en un mercat altament competitiu.

Així mateix, els emprenedors catalans instal·lats a Silicon Valley destaquen la facilitat de trobar inversors en aquest entorn. La clau és el networking, que permet arribar amb facilitat a empreses i altres emprenedors interessats.

Aquesta tendència continua a l'alça, donat que altres projectes tecnològics catalans com CatchcoomWhisbi,  IlustrumQuicker estan preparant el salt a Silicon Valley per als propers mesos.

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.