Novetats

Font: Forum TurisTIC

Font: Forum TurisTIC

Última modificació: 17/02/2016

Participa amb el teu projecte al Fòrum TurisTIC!

Fins al 22 de febrer pots enviar la proposta a través del formulari i explicar per què hauria de formar part del programa.

El congrés de referència sobre les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i innovació aplicades al sector del Turisme, el Fòrum TurisTIC, que se celebrarà el 13 i 14 d'abril al CaixaFòrum Barcelona, busca la implicació de persones emprenedores en aquest àmbit. 

Per això a través del seu web fa una crida als que vulguin prendre-hi part, a enviar la proposta que hagin ideat tot explicant per què el seu projecte hauria de formar part del programa. Ho han de fer a través del formulari i la data límit per enviar la candidatura és abans de les dotze del migdia del 22 de febrer vinent. Tenen prioritat les quatre temàtiques següents: Mobile màrqueting en turisme, turisme inclusiu i accessible, turisme experiencial i turisme gastronòmic. 


El Fòrum TurisTIC l'organitza Eurecat i durant els dos dies que dura es donen cita empreses del sector turístic, empreses d'innovació i desenvolupament tecnològic, així com institucions públiques implicades, associacions i gremis especialitzats en els sectors. L'any passat més de 1.500 persones van seguir com les noves tecnologies enforteixen el sector turístic fent-lo més productiu i competitiu en un entorn canviant i en constant evolució. 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS