Novetats

Font: Oficina Comercial d'Holanda a Barcelona

Font: Oficina Comercial d'Holanda a Barcelona

Última modificació: 26/03/2014

Potenciar Barcelona entre els empresaris holandesos

L'oficina Comercial del Països Baixos ha editat una publicació sobre casos d'èxit d'empresaris d'aquesta regió a la ciutat, per potenciar la capital catalana com un bon lloc per fer inversions o emprendre un negoci.

"Oportunitats en la crisi, fent negocis a Barcelona", reuneix 42 entrevistes a empresaris i emprenedors holandesos establerts a Barcelona amb l'objectiu de mostrar la ciutat com un entorn favorable per al  desenvolupament d'activitats empresarials gràcies als recursos, oportunitats i serveis que ofereix, així com per les similituds entre la cultura empresarial catalana i l'holandesa. 

El llibre, publicat en neerlandès i traduït a l'anglès, es presenta avui dilluns a l'Incubadora d'empreses Glòries de Barcelona Activa, amb la presència de la tinenta d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, i el cònsol honorari dels Països Baixos a Barcelona, el Sr. Dirk Kremer.

Per difondre aquesta iniciativa, també s'han editat uns vídeos, amb la col·laboració de Barcelona Activa, sota el títol "Kansen in de crisis, business in Barcelona", que es difondran per canals oficials holandesos, a Youtube i a altres xarxes socials.  

Aquesta campanya s'emmarca dins les tasques de l'Àrea d'Economia, Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Barcelona amb l'objectiu de dinamitzar i impulsar el teixit empresarial estranger establert a la ciutat, i per atraure l'arribada de nous inversors internacionals a Barcelona. 


Oficina Comercial dels Països Baixos a Barcelona  

Vídeos campanya "Kansen in de crisis, business in Barcelona"

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.