Novetats

Font: www.oryzon.com

Font: www.oryzon.com

Última modificació: 30/04/2014

Oryzon ven dos medicaments a Roche per 15 milions d'euros

L'operació és un dels acords més grans a què han arribat mai una empresa biotecnològica espanyola i una multinacional farmacèutica a la història del sector a l'Estat.

Oryzon, empresa biofarmacèutica fundada a Barcelona, ha venut dos grups de patents i molècules destinades al tractament de malalties oncològiques i hematològiques a la multinacional farmacèutica Roche pel seu desenvolupament i posterior comercialització. 

L'operació s'ha tancat per un valor de 15 milions d'euros i es contemplen el pagament d'extres per desenvolupaments decisius en fase clínica o comercial, així com royalties variables que conjuntament podrien arribar als 400 milions d'euros. L'acord també inclou un programa inicial d'investigació d'Oryzon amb un centre R+D de Roche a Nova York. 

La companyia preveu que el medicament podria sortir al mercat d'aquí 5 o 6 anys, un cop superades totes les fases de desenvolupament i obtenció de permisos. 


Oryzon

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.