Novetats

Font: axiomgroupe.com

Font: axiomgroupe.com

Última modificació: 21/07/2014

Nova trobada de directius de 'shared services' a Barcelona

El 25 i 26 de setembre alts càrrecs del sector dels centres de serveis compartits participen a la novena edició de les jornades que organitza Axiom Groupe amb el patrocini de l'Ajuntament de Barcelona.

La consultora internacional Axiom Groupe organitza el 25 i 26 de setembre una nova edició de la jornada ‘Shared Services Centers' a Barcelona. L'esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i IESE Business School, reunirà a l'Hotel 1898 alts càrrecs de multinacionals del sector dels centres de serveis compartits.

Ja han confirmat la seva assistència com a conferenciants directius de les empreses BayerPPG IndustriesGivaudanVestasJapan Tobacco InternacionalPfizerBombardierPhilipsVodafoneLundbeckCargotecSonaeESABLa jornada també inclou una visita a les instal·lacions de Bayer EuroServices i un sopar-còctel.

Al llarg de dos dies, els assistents abordaran temes com el futur dels serveis compartits dins d'un model de maduresa, gestió de processos amb múltiples funcions, la implementació de la millora contínua i com desenvolupar estratègies de gestió per reduir costos dins dels shared services. 

L'Ajuntament de Barcelona ofereix un descompte del 20% sobre el preu total de la inscripció, que s'ha de confirmar prèviament amb Axiom Groupe, enviant un correu electrònic amb el codi: SPF037. 

Axiom Group organitza periòdicament conferències i esdeveniments internacionals a Barcelona. Anteriorment, la capital catalana ja ha acollit la celebració de 37 jornades professionals com "Shared Services 2012", al voltant de les millors pràctiques en el desenvolupament de serveis compartits. A l'octubre, els dies 23 i 24, s'organitza la 2a edició de "Behavioral Safety Management", sobre els accidents laborals a les empreses


9a edició de “Shared Services Centers Barcelona 2014” 
Vídeo 6a edició de "Shared Services Centers Barcelona 2012" 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.