Novetats

Font: Connecthings

Font: Connecthings

Última modificació: 18/12/2013

Nova seu de Connecthings a Barcelona

La companyia va implementar una prova pilot de la tecnologia NFC a la darrera edició del Mobile World Congress.

La companyia Connecthings, especialitzada en el desenvolupament de serveis mòbils contactless, s'ha instal·lat a Barcelona. La decisió de l'empresa és un pas més en la seva vinculació amb la ciutat. 

Després de guanyar l'edició del 2012 del certamen LLGA-Cities Pilot the Future, que organitza Citismart.com, Connecthings va posar en marxa una prova pilot d'implementació de la tecnologia NFC amb motiu del Mobile World Congress 2013, que es va mantenir fins el passat mes de setembre, i que consistia en un tour que començava a l'aeroport i seguia per diversos punts emblemàtics de la ciutat.

Desprès dels bons resultats del pilot, l'empresa Connecthings ha estat contractada per l'Ajuntament per implantar aquesta tecnologia NFC en esdeveniments com el Campionat del Món de Natació, celebrat a l'estiu del 2013, o La Mercè, al setembre del mateix any.

Recentment l'empresa ha presentat aquest i altres projectes a l'Smart City Expo World Congress, on es va anunciar el guanyador de LLGA-Cities Pilot the Future de l'edició d'enguany, l'empresa Trip4Real.

Connecthings 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.