Novetats

Font: BDW

Font: BDW

Última modificació: 20/06/2013

Nova edició de la BCN Design Week amb més de 70 activitats

L'esdeveniment, dirigit a professionals, empreses i vinculats al disseny i la creativitat, inclou el congrés 'Leading Businesses Towards 2050'. L'objectiu és potenciar l'intercanvi de coneixement, les oportunitats de negoci i projectar la marca Barcelona.

De l'11 al 21 de juny la ciutat acollirà la vuitena edició de la BCN Design Week, un esdeveniment internacional dirigit a professionals, empreses i entitats que tinguin com a motor el coneixement i la creativitat, i que organitza el BCD Barcelona Centre de Disseny amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La cita inclourà més de 70 activitats dissenyades per potenciar l'intercanvi de coneixement, les oportunitats de negoci i projectar la marca Barcelona al món. Com a novetat, les principals activitats es duran a terme a les instal·lacions del Disseny Hub Barcelona.

Al programa destaca el congrés "Leading Businesses Towards 2050", en el qual experts de renom internacional donaran a conèixer diverses visions de futur del disseny en àmbits com la salut l'hàbitat o el consum. 

D'altra banda, la BCN Design Week compta una vegada més amb un país convidat, que participarà de forma activa. Sota el nom "País Convidat: Països Baixos", s'organitzaran diverses activitats per donar a conèixer l'estat actual del disseny en aquest país, compartir coneixement i generar oportunitats de negoci entre empreses i professionals locals i holandesos.

Més info a BCN Design Week 2013

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.