Novetats

Font: www.nowrgein.com

Font: www.nowrgein.com

┌ltima modificaciˇ: 05/05/2014

Norwegian inaugura una base a l'Aeroport de Barcelona - El Prat

SerÓ la seu de tres vols de la companyia i en un futur per a vols de llarga distÓncia.

La companyia low costNorwegian Air Shuttle ha inaugurat, el passat mes d'abril, una nova base a l'Aeroport de Barcelona. El motiu de la nova seu Ús la gran demanda de vols directes des de i cap a Barcelona, tal i com asseguren des de la companyia, que es veu reforšat per les dades: entre el marš i l'octubre de 2014 Norwegian preveu transportar 700.000 passatgers des de i/o cap a Barcelona. Un 40% mÚs que l'any anterior, quan es va transportar 490.000 passatgers. 

Norwegian Air Shuttle tÚ previst que aquestes noves instalĚlacions siguin la base per tres dels seus avions, a mÚs d'iniciar quatre noves rutes a partir de la propera primavera (a Sandefjord Torp, Hamburg, BerlÝn i Vars˛via), aixÝ com augmentar la freqŘŔncia de les rutes actuals provinents d'Estocolm i HŔlsinki i amb destÝ a Londres. A partir de 2016, la companyia tambÚ vol realitzar-hi vols de llarga distÓncia. L'operaciˇ pot crear un centenar de llocs de treball.

Norwegian Air Shuttle

Veure totes les novetats

Consulta el ˙ltims butlletins informatius

Informaĺt-en

Subscriu-te al butlletÝ BarcelonaáNegocis si vols rebreáperi˛dicament informaciˇ sobre l'actualitat econ˛mica a Barcelona.