Novetats

Font: Nice Cold System

Font: Nice Cold System

Última modificació: 26/06/2012

Nice Fruit revoluciona la indústria agroalimentària amb 'Nice Cold System'

L'empresa de Mercabarna presenta un innovador sistema de congelació que permet congelar fruita i verdura fresca sense alterar-ne les propietats i que ja ha rebut l'interès d'empresaris xinesos.

L'empresa Nice Fruit, amb seu a Mercabarna, ha presentat "Nice Cold System", una innovadora tecnologia que permet congelar fruita i verdura fresques mantenint intactes les seves propietats i característiques originals fins a 3 anys. 

El desenvolupament d'aquest sistema pioner, creat en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), suposa un abans i un després per a un ampli ventall de sectors vinculats a la transformació de la fruita i la verdura, i canviarà els processos de treball actuals d'agricultors, hostalers, grans superfícies, empreses de congelats, col·lectivitats, l'exèrcit o les navilieres, entre d'altres.

Nice Fruit, una companyia formada pel grup Cutting's, dedicat a la distribució de fruites i verdures, el grup financer Fenoéxit i la UPC, ja ha signat un acord amb empresaris xinesos per explotar aquesta tecnologia al país asiàtic.

Nice Fruit

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.