Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 23/07/2012

Neix 'Grow in Barcelona', un programa d'incubació per a emprenedors d'arreu del món

Cinc projectes empresarials s'instal·laran a la incubadora Almogàvers Business Factory durant sis mesos i tindran accés a finançament privat.

"Grow in Barcelona" és una iniciativa liderada per ESADE Alumni, Nauta Capital i l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, que neix per fomentar la creació d'empreses a la ciutat i atraure talent emprenedor internacional. El programa s'emmarca en la iniciativa Barcelona Creixement per a la reactivació econòmica.

Mitjançant aquest programa d'incubació es donarà suport a la consolidació i promoció de cinc projectes empresarials innovadors amb alt potencial de creixement. L'objectiu és accelerar el seu procés de consolidació i maximitzar les seves perspectives d'èxit. 

Els cinc projectes seleccionats entre els que es presentin abans del 30 de setembre s'instal·laran a finals d'any a la incubadora Almogàvers Business Factory, ubicada al districte de la innovació 22@ Barcelona, durant un període de 6 mesos prorrogables fins a 6 mesos més en funció del compliment del pla de negoci. 

En aquest sentit, ESADE Alumni donarà suport als projectes seleccionats durant tot el procés d'incubació i els facilitarà l'accés a la xarxa d'inversors privats d'ESADE BAN. Així mateix, Nauta Capital en farà el seguiment i l'agència municipal oferirà serveis d'assessorament i consultoria. 

Més informació i inscripcions 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.