Novetats

Font: NXP

Font: NXP

┌ltima modificaciˇ: 19/09/2012

NXP, nou soci tecnol˛gic del Mobile World Capital Barcelona

La multinacional holandesa, principal prove´dor mundial de tecnologies d'identificaciˇ mitjanšant xip, instalĚlarÓ a la ciutat un centre d'R+D+i per impulsar el programa 'mWallet' per transformar el m˛bil en un mitjÓ de pagament digital.

Nou soci tecnol˛gic per al projecte Mobile World Capital Barcelona. La multinacional NXP, principal prove´dor mundial de tecnologies d'identificaciˇ mitjanšant xip, crearÓ a la ciutat un nou centre de coneixement especialitzat en el desenvolupament de la tecnologia contactless.

La companyia holandesa ha arribat a un acord d'adhesiˇ al projecte de capitalitat mundial del m˛bil com a soci del programa mWallet, que agrupa tots els projectes vinculats al desenvolupament de solucions i eines enfocades a transformar el m˛bil com un mitjÓ de pagament digital.

GSMA, l'associaciˇ que agrupa els principals operadors i fabricants de tecnologies m˛bils, va triar Barcelona com a Mobile World Capital per al perÝode 2012-2018 el passat mes de juliol, durant el Mobile World Congress.

El projecte, impulsat per GSMA, l'Ajuntament de Barcelona, Fira Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d'Ind˙stria, Energia i Turisme, convertirÓ la ciutat en un hub sobre tecnologies m˛bils. 

NXP

Veure totes les novetats

Consulta el ˙ltims butlletins informatius

Informaĺt-en

Subscriu-te al butlletÝ BarcelonaáNegocis si vols rebreáperi˛dicament informaciˇ sobre l'actualitat econ˛mica a Barcelona.