Novetats

Font: mobilemediacontent.com

Font: mobilemediacontent.com

Última modificació: 23/07/2014

Mobile Media Content tanca una ronda de finançament de 400.000 euros

L'empresa, especialitzada en solucions professionals de visualització, està incubada a l' Almogàvers Business Factory de Barcelona Activa.

L'empresa tecnològica Mobile Media Content (MMC) ha tancat una primera ronda de finançament per valor de 400.000 euros, en la que han participat com inversors “laCaixa”, a través de la seva gestora de capital risc CaixaCapitalRisc, i el fons Big Sur Ventures-Necotium, dedicat a la inversió en companyies innovadores. 

MMC, incubada el 2012 a la Almogàvers Business Factory de Barcelona Activa, està especialitzada en solucions professionals de visualització per a millorar la experiència de l'usuari en dispositius com són les apps per fer compres online o la retransmissió d'esdeveniments esportius  . El principal producte de la companyia és la plataforma Ticketing 3D, una eina que permet, per exemple, comprovar si la localitat que has comprat per un espectacle té bona visibilitat. 

Aquesta és la primera inversió que realitza el nou fons Caixa Capital Micro II, que neix per especialitzar-se en companyies innovadores que estiguin en les primeres etapes de desenvolupament i està gestionat per Caixa Capital Risc. 


Mobile Media Content

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.