Novetats

Font: Mirubee

Font: Mirubee

Última modificació: 29/05/2013

Mirubee, premiada al concurs Enel Lab

L'empresa, que ha comptat amb el suport de Barcelona Activa, és una de les set guanyadores que entren a formar part del laboratori de tecnologies netes d'Enel.

L'empresa Mirubee, que desenvolupa una plataforma social que permet als usuaris domèstics i empresarials conèixer el seu consum elèctric i estalviar energia, ha estat una de les set empreses guanyadores del concurs Enel Lab, seleccionades entre més de 200.

D'aquesta manera, entra a formar part del primer laboratori d'empreses de tecnologies netes creat per Enel i, a més, pot rebre una aportació econòmica de fins a 650.000 euros per desenvolupar el projecte.

Aquest certamen està impulsat per les multinacionals EnelEndesa i té com objectiu detectar i premiar els projectes emprenedors innovadors del sector energètic. En l'actual edició, d'entre els guardonats, Mirubee és l'únic projecte espanyol.

Mirubee, que va participar a l'anterior edició del Fòrum d'inversió Cleantech, ha comptat amb el suport i l'assessorament tècnic dels experts delServei de Finançament Empresarial de Barcelona Activa.

Mirubee

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.