Novetats

Font: Mastercard

Font: Mastercard

Última modificació: 25/05/2012

Mastercard inaugura oficines a Barcelona

La multinacional líder en sistemes de pagament considera Catalunya un 'laboratori perfecte' per a la implementació d'innovacions tecnològiques.

Mastercard ha obert a Barcelona la seva segona oficina al mercat espanyol. Amb les noves instal·lacions, situades al carrer Beethoven, Espanya es converteix en el primer país Europeu que compta amb dues oficines de la multinacional líder en sistemes de pagament. 

L'objectiu de la nord-americana Mastercard és reforçar la presència en un mercat que considera clau per a la implementació i desenvolupament d'innovacions tecnològiques en mitjans de pagament. Segons Javier Pérez, el president de Mastercard Europa, la companyia considera Catalunya com un "laboratori perfecte" perquè el 45,6% dels pagaments en comerços es realitzen amb targeta. 

Pérez també destaca la importància d'instal·lar-se a Barcelona, que s'ha convertit en una ciutat clau per al sector de la telefonia mòbil després de ser escollida Mobile World Capital.

Mastercard

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.