Novetats

Font: Colonial

Font: Colonial

┌ltima modificaciˇ: 26/04/2012

Liberty Seguros necessita ampliar les seves oficines i ocuparÓ un edifici del complex iLlacuna al 22@

L'asseguradora nord-americana, filial de Liberty Mutual Group, compta amb una plantilla de 1.200 treballadors a Espanya.

L'asseguradora nord-americana Liberty Seguros es traslladarÓ aquest estiu al complex iLlacuna del 22@, ocupant-ne l'edifici C. L'empresa estÓ s˛lidament posicionada en el sector de les assegurances a Espanya, sobretot en les divisions d'autom˛bils i llar.

L'empresa pertany a Liberty Mutual Group, una de les 100 empreses mÚs grans dels Estats Units, i compta amb mÚs de 900 oficines arreu del mˇn. A Espanya tÚ una plantilla de 1.200 treballadors i mÚs d'un miliˇ i mig de clients.

Des del 2003, Liberty Seguros ocupava un edifici al carrer Zamora, tambÚ dins del districte tecnol˛gic de Barcelona. A partir de l'estiu, la companyia s'ubicarÓ en un dels tres edificis del complex iLlacuna i disposarÓ de 5.500 metres quadrats d'oficines.

Amb l'acord entre Liberty Seguros i la Inmobiliaria Colonial es tanca l'operaciˇ de lloguer mÚs important de l'any a Barcelona.

Veure totes les novetats

Consulta el ˙ltims butlletins informatius

Informaĺt-en

Subscriu-te al butlletÝ BarcelonaáNegocis si vols rebreáperi˛dicament informaciˇ sobre l'actualitat econ˛mica a Barcelona.