Novetats

Font: Yaskawa

Font: Yaskawa

Última modificació: 25/03/2014

La multinacional Yaskawa s'instal·la a Gavà

La companyia japonesa de robòtica duplica les seves instal·lacions a Catalunya per poder créixer els propers anys.

La nova seu de la multinacional japonesa disposa de 1.400m2 dividits en dues plantes i està situada a Gavà, Barcelona. Amb les noves instal·lacions, Yaskawa duplica el seu espai respecte a les antigues naus de Sant Boi de Llobregat.

La companyia vol aprofitar la nova ubicació per desenvolupar sinèrgies amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), per fomentar la innovació i la creació d'ocupació.

Yaskawa, fundada el 1915, és un dels principals fabricants de robots industrials amb aplicacions diverses (soldadura, tall, segellat, càrrega i descàrrega de màquines-eina, muntatge, manipulació i pintura), amb més de 200.000 unitats venudes arreu del món. 

Prop de la meitat d'empreses del Japó que hi ha a Espanya estan ubicades a Catalunya, concretament 140 companyies i entre els propers tres i cinc anys s'espera un creixement significatiu en la quota de mercat a tota la península. Aquestes xifres confirmen l'atractiu del territori català pels empresaris asiàtics.

Yaskawa

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.