Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 26/04/2012

La multinacional Altran ubicarà el seu centre d'excel·lència per al vehicle elèctric al 22@

L'empresa ampliarà les funcions de les instal·lacions ja existents a Barcelona per centralitzar tots els seus clients a escala global.

Barcelona es convertirà en el centre d'operacions de la multinacional Altran en tot allò relatiu al desenvolupament del vehicle elèctric. La companyia té previst ampliar les funcions del centre ja existent al districte 22@, que fins ara es dedicava només al mercat espanyol, i convertir-lo en un centre d'excel·lència que centralitzarà tots els projectes de l'empresa a escala global.

Entre els seus clients, Altran compta amb firmes com Nissan-Renault, PSA Peugeot, BMW, SEAT, i la resta d'empreses del grup Volkswagen i Porsche que treballen en el desenvolupament de la mobilitat elèctrica.

Alfonso Martínez, director general d'Altran Espanya, ha assenyalat que "a Barcelona hem acumulat diferents experiències en el sector automobilístic, i per això hem decidit establir aquí el nostre centre d'excel·lència per a tot el món". Això suposarà la contractació d'un centenar de persones, majoritàriament enginyers, i l'obertura d'un centre de proves especialitzat.

El projecte Batech d'Altran suposarà una inversió de 100 milions d'euros

Aquest centre d'excel·lència per al desenvolupament del vehicle elèctric se sumarà als altres tres que Altran obrirà a les seves oficines del 22@ en el marc del projecte Batech, i que suposarà una inversió de 100 milions d'euros.

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.