Novetats

Font: ilsintelligence.com

Font: ilsintelligence.com

Última modificació: 29/09/2014

La consultora iLS iniciarà a Amèrica del Nord la seva expansió internacional

L'empresa, instal·lada a Barcelona Activa, compta amb un panell de més de 14.000 experts que ofereixen els seus serveis a farmacèutiques i inversors del sector 'bio'.

L'empresa iLS (Insight In Life Sciences), amb seu a Barcelona Activa, ha tancat recentment una ronda de finançament de 210.000 euros. L'objectiu de la consultora, especialitzada en les ciències de la salut, és començar a explorar América del Nord com a nou mercat i ampliar el pes internacional de la seva cartera de clients, entre els que destaquen Roche, Almirall o Bayer. 

Amb un any i mig de vida, la companyia compta amb una plataforma digital de 14.000 experts doctors i investigadors, que ajuden a les companyies farmacèutiques i els inversors d'aquest sector a prendre decisions estratègiques. Gràcies a la s ignatura d'acords institucions amb col·legis mèdics i centres de recerca, esperen ampliar aquest panell d'experts en els propers mesos. 


Insight In Life Sciences

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.