Novetats

Font: GEW

Font: GEW

Última modificació: 22/10/2012

La ciutat participa a la Global Entrepreneurship Week 2012

Barcelona Activa organitza diverses activitats en el marc d'aquest esdeveniment internacional de promoció dels valors de la cultura emprenedora que se celebrarà a 123 països del món del 12 al 18 de novembre.

Del 12 al 18 de novembre 123 països del món celebren simultàniament la Global Entrepreneurship Week, un esdeveniment internacional que té com a principals objectius divulgar els valors de la cultura emprenedora, promoure el diàleg entre els diferents agents que participen en el cercle de la creació d'empreses i inspirar als joves a convertir les seves idees en realitat. 

El Centre d'Iniciativa Emprenedora i Innovació de l'IESE (EIC) és l'encarregat de coordinar  la Global Entrepreneruship Week a Espanya, que inclou l'organització de més de 450 activitats com conferències, seminaris o fòrums d'inversió a 50 ciutats.

La iniciativa compta amb el suport i el patrocini de l'Ajuntament –a través de Barcelona Activa–, que organitzarà sessions i activitats  de l'àmbit de l'Empresa i de capacitació tecnològica per a professionals com per exemple "Evita que l'inversor s'adormi amb la teva presentació", "Finances per a no financers", "Tècniques de venda", "Recursos i estratègies per fer créixer la meva empresa" o "Les marques i la propietat intel·lectual".

Altres entitats que col·laboren amb aquest esdeveniment són la Generalitat de Catalunya –a través d'ACC1Ó–, la Fundación BanestoBeCapital, la Societat de Promoció Econòmica de Gran CanàriaMadrid Emprende.

Una selecció dels millors emprenedors espanyols

Un cop més, i en el marc de la Global Entrepreneurship Week s'elaborarà una llista dels 20 emprenedors que millor representen els valors de la cultura emprenedora.

Els criteris per a la selecció són els següents: han de ser persones menors de 40 anys amb una trajectòria empresarial prometedora i ser un exemple per als joves emprenedors. També es valorarà el seu compromís, tenacitat i capacitat de treball en equip, així com la seva alegria, confiança, humilitat, ambició i optimisme.

Per promoure l'esdeveniment també s'han triat uns nous "ambaixadors", que enguany són Lucas Carné i José Manuel Villanueva, fundadors de Privalia.

Global Entrepreneurship Week 2012

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.