Novetats

Font: Smart Moto Challenge

Font: Smart Moto Challenge

Última modificació: 17/07/2013

La ciutat acull una nova trobada dels líders mundials en 'shared services'

Del 19 al 20 de setembre alts càrrecs del sector dels centres de serveis compartits participen a la setena edició de les jornades que organitza Axiom Groupe.

La consultora Axiom Groupe organitza del 19 al 20 de setembre una nova edició de les jornades 'Shared Services Centers' a Barcelona. L'esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, reunirà a l'Hotel Princesa Sofia alts càrrecs de multinacionals del sector dels centres de serveis compartits. 

Com a conferenciants han confirmat la seva participació directius de les empreses ShellKoneCeva LogisticsTomTomTNT ExpressJTIPfizerNovartisNuanceHydroDixons RetailCovidienHewlett Packard.

Els centres de serveis compartits han esdevingut una tendència creixent dins de l'entorn empresarial. Aproximadament un 80% de les 500 primeres companyies de la llista Fortune utilitzen shared services en àmbits com processos financers, recursos humans, gestió de la relació amb el client, call centers, licitacions, hardware i manteniment TIC. 

Actualment a Catalunya hi ha una quinzena de multinacionals amb centres de serveis compartits. Així mateix, Barcelona aspira a convertir-se en un centre de competència internacional d'aquest sector.

7a edició de "Shared Services Centers 2013 Barcelona"

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.