Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 27/01/2015

L'Aeroport supera el seu rècord de viatgers

El Prat arriba per primera vegada als 37 milions de passatgers anuals, un 6,7% més que l'any anterior.

L'Aeroport de Barcelona - El Prat va tancar l'any 2014 amb un total de 37.559.044 passatgers, xifra que representa el seu rècord històric gràcies a un augment del 6,7% respecte al 2013. 

Aquesta és la primera vegada que l'aeroport barceloní supera els 37 milions de passatgers en un any. Aquesta xifra es deu, sobretot, a l'augment de viatgers de la Unió Europea, que ha crescut en un 10,5%. Per altra banda, els passatgers fora de la UE han crescut un 6,6% i el trànsit nacional, un 1%. 

Per mercats, destaquen Àsia (augment del 18,4%), Orient Mitjà (14,8%) i Àfrica  (13,8%), mentre que l'únic que ha baixat ha estat el rus. 

Pel que fa a la càrrega transportada, també s'ha experimentat un augment amb més de 102 tones de mercaderies. Els principals països amb connexions de càrrega amb El Prat són Alemanya, Qatar, Estats Units i els Emirats Àrabs. 

Nova base de Norwegian al Prat 

La companyia Norwegian Air Shuttle ha anunciat la posada en marxa a l'abril d'una nova base d'operacions a l'Aeroport de Barcelona, des d'on iniciarà quatre noves rutes amb el nord d'Europa. Aquesta expansió suposarà un increment el 40% de l'oferta actual i crearà un centenar de llocs de treball. Per a la captació de talent comptarà amb el suport de Barcelona Activa. 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS