Novetats

Font: King.com

Font: King.com

Última modificació: 28/05/2014

King llança un nou videojoc creat íntegrament a Barcelona

L'empresa, creadora dels populars "Candy Crush Saga" i "Far Heores Saga", ha llançat recentment "Bubble Witch Saga 2".

King, principal companyia de creació de jocs online del món, ha llançat aquest mes  un nou videojoc desenvolupat íntegrament a la seva seu catalana, Bubble Witch Saga 2. 

El nou videojoc, disponible per a Facebook i mòbils, és la versió renovada d'un dels primers èxits de la companyia, Bubble Witch Saga, llançat al mercat el setembre de 2011, on una bruixa bona intenta alliberar els seus amics. Aquesta última versió presenta com a novetat la possibilitat de sincronitzar els avenços del joc amb Facebook. Des de la companyia esperen que sigui un èxit i aconsegueixi un rècord de descàrregues per continuar amb el seu lideratge en el sector de l'entreteniment interactiu per a mòbils. 

King, fundada el 2003 i amb seu a Londres, té actualment una oferta de més de 180 jocs, entre els que destaquen Pet Rescue Saga, Candy Crush SagaFarm Heroes Saga. L'èxit de la companyia recau en que els jocs estan disponibles a Facebook i smpartphones i per la qualitat dels seus productes. 

L'any 2012, la companyia va obrir la seva seu espanyola a Barcelona , en un espai de 3.000 metres quadrats i on actualment hi treballen més de 200 persones. L'any passat, King va ser reconeguda la millor empresa per treballar a España. 


King

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.