Novetats

Font: socialpoint.es

Font: socialpoint.es

Última modificació: 29/05/2014

Horacio Martos de Social Point, premi Jove Empresari 2013

Aquest emprenedor i la finalista Carlota Pi d'Holaluz.com, van crear les seves companyies al viver d'empreses de Barcelona Activa.

Horacio Martos, de 28 anys, fundador de l'empresa Social Point, especialitzada en el desenvolupament de jocs per a xarxes socials, ha estat el guanyador del premi Jove Empresari 2013, que s'ha donat a conèixer aquesta setmana. El guardó, que atorga l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), reconeix anualment el millor empresari català de menys de 41 anys. 

Social Point, creada el 2008 amb el suport de Barcelona Activa, va donar les primeres passes a la Incubadora de Glòries, on va estar instal·lada durant els tres primers anys de vida i va comptar amb l'acompanyament municipal per consolidar les bases d'un creixement competitiu. 

El jurat, format per representants de diverses entitats i personalitats del món de l'empresa i els mitjans de comunicació, ha valorat que el treball d'Horacio Martos hagi ajudat a convertir Barcelona en una de les seus dels jocs socials a nivell internacional.

Carlota Pi de l'empresa comercialitzadora d'energia HolaLuz.com i Pau Bach de l'empresa Batec Mobility, els primers fabricants de handbikes adherits a cadires de rodes de l'estat espanyol, han estat els finalistes d'aquest guardó que enguany ha rebut 107 candidatures. 

D'altra banda, el guardó en la categoria de Millor Iniciativa Empresarial 2013 l'ha recollit l'òptica Palens Barcelona, en reconeixement a l'esforç i treball dedicat a la ciutat de Barcelona i a Catalunya. 


Social Point

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.