Novetats

Font: Groupalia

Font: Groupalia

Última modificació: 25/05/2012

Groupalia obre la seva pròpia seu al 22@

El ràpid creixement del portal de compres col·lectives fa que l'empresa s'emancipi de Privalia i reubiqui les seves oficines al districte de la innovació de Barcelona.

El portal de compres col·lectives Groupalia s'ha traslladat a la seva nou seu, ubicada al districte de la innovació 22@ de Barcelona. L'empresa, creada al 2010 pels mateixos fundadors de Privalia, Lucas Carné i José Manuel Villanueva, comença la seva trajectòria en solitari en unes noves oficines. El ràpid creixement d'ambdues companyies, que periòdicament augmenten la seva plantilla, ha fet prendre aquesta decisió.

Els 160 treballadors de Groupalia desenvoluparan ara la seva activitat en unes noves instal·lacions de 1.600 m2, situades al número 95-97 del carrer Llull. 

La web d'ofertes de serveis, líder a Espanya i Itàlia en el seu sector, va facturar 6,5 milions d'euros en el seu primer any i va incrementar la seva facturació fins als 120 milions el 2011. 

Groupalia

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.