Novetats

Font: Grifols

Font: Grifols

┌ltima modificaciˇ: 19/07/2012

Grifols compra el 40% de la biotecnol˛gica VCN Biosciences

L'operaciˇ permetrÓ a la companyia catalana avanšar en la recerca de nous agents de lluita contra cÓncers de difÝcil curaciˇ. Grifols, lÝder europeu del sector dels hemoderivats, inverteix en recerca mŔdica des del 2010.

El grup catalÓ Grifols, especialitzat en hemoderivats, ha anunciat la compra del 40% del capital de l'empresa biotecnol˛gica VCN Biosciences, que des de 2009 es dedica a la recerca de nous agents capašos de tractar tumors que no tenen un tractament efectiu i que l'any 2010 va guanyar el premi BioEmprenedorXXI.

L'operaciˇ s'ha realitzat a travÚs de Gri-Cel, una companyia creada per la multinacional catalana el 2010 per promoure la inversiˇ en iniciatives de recerca en nous camps de la medicina, i implicarÓ en breu el trasllat de les oficines de VCN Bioscencies, situades al cl˙ster Biopol'H, a les instalĚlacions corporatives que Grifols tÚ a Sant Cugat del VallŔs.

Grifols Ús el tercer productor mundial d'hemoderivats, la primera empresa europea del sector i estÓ present a mÚs de cent pa´sos. Al primer trimestre de 2012, la companyia va duplicar el benefici net respecte el mateix perÝode de l'any passat, arribant als 67,5 milions d'euros.

Grifols

VCN Biosciences

Veure totes les novetats

Consulta el ˙ltims butlletins informatius

Informaĺt-en

Subscriu-te al butlletÝ BarcelonaáNegocis si vols rebreáperi˛dicament informaciˇ sobre l'actualitat econ˛mica a Barcelona.