Novetats

Font: Genmedica

Font: Genmedica

┌ltima modificaciˇ: 25/02/2014

Genmedica aconsegueix un miliˇ d'euros pel seu medicament contra la diabetis

L'empresa, que tÚ la seu al Parc CientÝfic de Barcelona, ha remodelat el consell executiu i ha incorporat Ignacio Faus com a primer executiu. El futur medicament estÓ valorat en 50 milions d'euros.

Genmedica ha tancat una ronda de finanšament d'un miliˇ d'euros per finanšar el desenvolupament del seu projecte estrella, un medicament pel tractament de la diabetis tipus 2. L'operaciˇ ha estat liderada pels propis accionistes de la companyia, ICF Capital, UnivestCaixa Capital Risc, Espai d'Inversions 2005, Innova31 i Venture Cap, que se sumen als fons que havia compromŔs prŔviament el fons de capital de risc britÓnic, Asclepios Bioesearch, que ja va aportar 12 milions d'euros en una anterior ronda de finanšament.

GMC-252 Ús un innovador medicament d'administraciˇ oral pel tractament de la diabetis tipus 2, que afecta als pacients que desenvolupen una resistŔncia a la insulina. Ja ha superat la primera fase de l'estudi clÝnic, on s'ha constatat la tolerÓncia del medicament per part dels pacients, i el segŘent pas Ús demostrar la seva eficÓcia en persones diabŔtiques. Asclepios Bioesearch  ha valorat el futur medicament en 50 milions d'euros. 

En paralĚlel, la biofarmacŔutica catalana, amb seu al Parc CientÝfic de Barcelona, ha remodelat el consell d'administraciˇ incorporant representants d'ICF Capital i Caixa Capital Risc i a Ignacio Faus com a primer executiu. Faus va ser un dels fundadors de Palau Pharma el 2006 i compte amb una Ómplia experiŔncia en gestiˇ dins l'Ómbit biotecnol˛gic.

Genmedica

Veure totes les novetats

Consulta el ˙ltims butlletins informatius

Informaĺt-en

Subscriu-te al butlletÝ BarcelonaáNegocis si vols rebreáperi˛dicament informaciˇ sobre l'actualitat econ˛mica a Barcelona.