Novetats

Font: FOX HEAD

Font: FOX HEAD

Última modificaciķ: 26/11/2012

Fox Head situa a Barcelona la seu central d'Europa, Orient Mitjā i Āfrica

L'empresa nord-americana, líder en roba i accessoris per esports de risc, crearā 46 nous llocs de treball.

L'empresa Fox Head Inc., líder mundial en el disseny i fabricaciķ de roba, calįat esportiu i accessoris per a esports de risc i d'aventura, instalˇlarā a Barcelona la seva seu central per a Europa, Orient Mitjā i Āfrica. 

Les instalˇlacions de la companyia nord-americana, que comportarā una inversiķ de 2,5 milions d'euros i 46 nous llocs de treball, tindran 1.500 metres quadrats i s'ubicarā al polígon industrial Mas Blau del Prat de Llobregat.

Tot i que la inauguraciķ oficial tindrā lloc el maig de 2013, coincidint amb la celebraciķ dels X Games a Barcelona, la seu de Fox Head a la ciutat estarā operativa a partir del proper mes de desembre. 

Des d'aquí l'empresa californiana gestionarā, entre d'altres, les funcions de direcciķ, vendes, mārqueting, atenciķ al client, e-commerce, recursos humans i sistemes informātics. En la decisiķ de triar Barcelona, la companyia ha tingut en compte l'atracciķ de talent internacional, les bones comunicacions i l'associaciķ positiva de la marca amb la ciutat.

Fox Head 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periōdicament informaciķ sobre l'actualitat econōmica a Barcelona.