Novetats

Font: barcelona'gov

Font: barcelona'gov

Última modificació: 11/01/2016

Formació per millorar la gestió de les ciutats i la vida dels seus habitants

Barcelona’gov, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, ofereix cursos especialitzats en la gestió del bon govern i polítiques públiques per a la millora de la gestió de les ciutats i de la vida dels seus habitants.

La gestió de nuclis urbans requereix coneixements especialitzats i actualitzats per poder construir ciutats més sostenibles, democràtiques, inclusives i habitables. En aquest sentit, aquests cursos combinen l'aprenentatge teòric amb visites guiades a projectes innovadors i actuals de gestió pública a Barcelona i l'àrea metropolitana. 
  
L'Ajuntament de Barcelona participa activament amb dos cursos.  El curs ‘Innovació en polítiques locals d'ocupació', impulsat per Barcelona Activa, se centra en la conceptualització i la gestió transversal de les polítiques d'ocupació en entorns locals. El curs ‘Gestió de la innovació social', impulsat pel Comissionat d'Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, pretén estimular una reflexió crítica sobre el significat i les implicacions de la innovació social, així com plantejar possibles polítiques públiques per promoure aquesta innovació social a les ciutats. 
  
Informació pràctica 
  
Els cursos estan oberts a tot tipus de professionals o responsables de polítiques públiques de ciutats de l'Estat espanyol i a professionals o estudiants de l'Amèrica Llatina. Aquests s'impartiran durant els mesos de març i abril i es complementaran amb programes de formació avançada en govern, gestió i polítiques públiques. 


Al web de Barcelona'gov es pot trobar tota la informació referent a programes, inscripcions, beques i ajudes.

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS