Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 27/06/2014

En marxa la 17ª edició del Premi 'Barcelona, la millor botiga del món' amb una nova modalitat que reconeix el comerç accessible

Fins el 15 de juliol es poden presentar les candidatures per optar a una de les vuit categories que recull aquest guardó, creat l'any 1997 per l'Ajuntament de Barcelona per reconèixer la tasca anual dels comerciants per millorar el sector comercial.

L'Ajuntament de Barcelona convoca, un any més, el tradicional premi "Barcelona, la millor botiga del món", per reconèixer els establiments comercials que el 2013 hagin incidit en la millora del sector comercial. 

Enguany se celebra l'edició número 17 amb l'estrena d'una nova modalitat en l'àmbit de l'accessibilitat en el comerç que premiarà aquells establiments que disposin de serveis, instruments, equipaments o béns que millorin l'atenció al consumidor amb discapacitat. 

Fins al 15 de juliol es poden presentar les candidatures per optar a una de les vuit modalitats: Premi a la millor iniciativa empresarial; Premi a la millor iniciativa agrupada per a la dinamització comercial de la ciutat; Premi a la tasca de contribució a la promoció i coneixement del comerç de la ciutat; Premi a l'establiment comercial; Premi al model comercial sostenible; Premi comerç cultural de proximitat; Premi a l'accessibilitat en el comerç i Premi Barcelona, els millors mercats del món. 

Els establiments guanyadors es donaran a conèixer el proper mes d'octubre en un acte que representa el reconeixement de l'Ajuntament als comerços que treballen per mantenir un comerç de proximitat, competitiu, innovador i de qualitat i situen la ciutat com un referent arreu del món. 

El premi “Barcelona, la millor botiga del món” es va crear el 1997 amb l'objectiu de contribuir a la dinamització i millora de la iniciativa empresarial comercial, així com a un millor coneixement del món del comerç a la capital catalana. 


Premis “Barcelona, la millor botiga del món” 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.