Novetats

Font: Inbenta

Font: Inbenta

Última modificació: 25/05/2012

L'empresa Inbenta tanca un acord amb Burger King

La companyia tecnològica va fer el salt a Silicon Valley després de participar en una Missió Tecnològica organitzada per Barcelona Activa el 2011.

Inbenta serà la proveïdora del sistema d'ajuda en línia al consumidor de tots els portals de Burger King a l'Amèrica Llatina. L'empresa de base tecnològica, fundada a Barcelona el 2006, ha anunciat el tancament d'un acord amb la cadena de restaurants després d'instal·lar-se a Silicon Valley.

Inbenta va fer al salt als Estats Units després que el seu fundador, Jordi Torras, participés a una Missió Tecnològica organitzada per Barcelona Activa el 2011. L'empresa, que ofereix software as a service en l'àmbit de la gestió de la interacció amb els usuaris, va comptar amb el suport de l'agència municipal en el seu procés de creixement i en la seva internacionalització.

A més d'estar present a Barcelona i Silicon Valley, actualment l'empresa disposa també d'oficines a Bogotà, Vancouver i Madrid.

Inbenta

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.