Novetats

Font: NTT Communications

Font: NTT Communications

Última modificació: 26/06/2014

El grup japonès NTT Communications reforça la seva presència a Barcelona

És un dels proveïdors de serveis TIC més grans del món. Ha creat 21 llocs de treball amb una nova inversió que ha rebut l'assessorament de la Generalitat.

NTT Communications, proveïdor japonès de solucions TIC (Tecnologies de la Informació i de la Comunicació) i comunicacions internacionals, ha reforçat la seva presència a Catalunya amb l'ampliació i consolidació del centre de suport al client que va ubicar recentment a Barcelona. Amb l'ampliació del centre, la companyia ha creat 21 nous llocs de treball i des d'aquest espai dóna servei a tot Europa. 

NTT Communications ha decidit consolidar la seva presència a Barcelona perquè considera que la ciutat és referent en els camps de la innovació i la tecnologia. “Barcelona és un destacat pol de talent i coneixement i una ciutat ben posicionada a nivell internacional, fet que representa un actiu molt important per a companyies com la nostra”, en paraules del director general d'NTT Europe a Espanya, Roger Vilà. 

El centre de Barcelona gestiona les incidències i peticions dels clients europeus de l'empresa en 5 idiomes, tots els dies i hores de l'any. El 2001 NTT Communications va iniciar la seva activitat a Catalunya i actualment compta amb una plantilla de gairebé 200 persones entre les seves oficines de Madrid i Barcelona. 

Catalunya aglutina el 80% de totes les multinacionals japoneses que operen a l'estat espanyol (186 empreses) i és dels territoris europeus que concentra més empreses industrials d'aquest país; l'any passat va ser la primera regió d'Europa en atracció d'inversió estrangera provinent del Japó, segons l'FDI Markets del Financial Times. 


NTT Communications 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.