Novetats

Font: Esade

Font: Esade

Última modificació: 26/06/2014

ESADE, entre les cinc millors escoles de negocis del món, segons el 'Financial Times'

L'escola guanya tres llocs, del cinquè al segon, en el rànquing dels Màsters en Finances. L'escola EADA Business School, també de Barcelona, figura entre les primeres 50 escoles d'aquesta classificació.

La classificació Executive Education que elabora el diari britànic ‘Financial Times', mostra les millors escoles de negocis del món a través de l'avaluació dels seus programes de formació. 

La francesa HEC París encapçala el rànquing global, seguida de l'espanyola IESE Business School i la suïssa IMD. ESADE ocupa la cinquena posició d'aquest rànquing, que combina les classificacions dels programes per a directius i per a empreses

Per apartats, en el rànquing de programes adreçats als professionals, l'escola de Barcelona se situa en la sisena posició, i en la novena, en la classificació per a programes per a empreses. 

Destaca especialment la segona posició que ha aconseguit el Màster en Finances de l'escola barcelonina en la classificació que puntua aquests programes. El màster d'ESADE es consolida entre els cinc millors del món, en passar del cinquè lloc al segon de la llista, just per darrere del de la prestigiosa HEC francesa, i el primer entre les escoles espanyoles que proporcionen la mateixa oferta formativa. 

Des d'ESADE han assegurat que la cinquena posició global aconseguida és reflex de la gran progressió que els seus programes de formació han experimentat en els darrers anys fins a consolidar-se en el top 10 mundial. Per l'escola, destaca especialment el grau de satisfacció dels participants dels programes, que dóna valor a la importància que concedeixen a les necessitats dels estudiants. 

ESADE també ha valorat molt positivament que el 91% dels estudiants del seu Màster en Finances trobin feina fora d'Espanya, principalment a Alemanya, Regne Unit, França i Suïssa. 

D'altra banda, el ‘Financial Times' també situa entre les 50 millors escoles de negocis a EADA Business School de Barcelona, en el lloc 50.

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.