Novetats

Font: Devicare

Font: Devicare

Última modificació: 26/06/2014

Devicare guanya l'edició catalana del premi Emprendedor XXI

Catchoom, empresa instal·lada a la Incubadora d'empreses Glòries de Barcelona Activa, ha quedat com a primera finalista.

L'empresa Devicare, dedicada al desenvolupament de solucions innovadores pel control i tractament domiciliari de malalties cròniques, ha guanyat la vuitena edició del premi Emprenedor XXI de Catalunya, impulsat per “la Caixa” i Enisa, entitat depenent del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. L'edició catalana del premi, on aquest any s'hi han presentat 105 empreses, rep el suport de Barcelona Activa. 

La iniciativa reconeix els emprenedors més innovadors d'Espanya i el premi consisteix en 5.000 euros  i la participació en un curs de la Universitat de Cambridge (Regne Unit). “laCaixa” també oferirà a Devicare l'accés a un programa de suport a emprenedors que desenvolupa a través de “Caixa Capital Risc”. A més, l'empresa optarà al premi estatal, de 20.000 euros, que es donarà a conèixer al novembre. 

Devicare, companyia europea amb seu a Barcelona, ja va ser guardonada en l'última edició del premi BioEmprenedor XXI, impulsat conjuntament per Barcelona Activa, “laCaixa” i Biocat amb l'objectiu de donar suport a la creació d'empreses innovadores i amb un alt potencial de creixement en l'àmbit de les ciències de la vida. A part de l'impuls econòmic que representa el premi, l'empresa també va disposar d'una estada gratuïta a la Incubadora d'empreses Glòries. 

Durant l'acte d'entrega del premi Emprenedor XXI, que va tenir lloc en el marc del saló per a pimes i emprenedors BizBarcelona els dies 4 i 5 de juny, també va ser premiada com a primera finalista Catchoom. L'empresa, instal·lada a la Incubadora d'empreses Glòries de Barcelona Activa, proporciona un servei de reconeixement d'imatges en el núvol i de creació de continguts de realitat augmentada. 


Devicare

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.