Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 01/10/2017

World Routes, el congrés d'aeronàutica més important del món, aterra a Barcelona

L'esdeveniment ha aplegat 3.000 delegats/es internacionals, 350 companyies aèries i 700 aeroports de tot el món al recinte de Gran Via de Fira Barcelona.

Uns 3.000 delegats i delegades de 350 companyies aèries -incloent-hi les 10 més importants a nivell internacional- i 700 aeroports han visitat el congrés d'aeronàutica World Routes, un fòrum on es negocien els serveis aeris a un any vista. També hi han assistit representants de 130 autoritats turístiques i governamentals de 125 països del món. 

Un dels objectius que es plantegen tant la Generalitat de Catalunya com l'Ajuntament de Barcelona –entitats que presideixen el comitè organitzador- és aconseguir recorreguts de llarg radi per a l'aeroport del Prat, atès que actualment només un terç del trànsit intercontinental és directe. L'aeroport, això sí, ha guanyat enguany 44 noves rutes intercontinentals i la nova base de Norwegian, així com el llançament de l'aerolínia Level

El tinent d'alcaldia d'Empresa, Cultura i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha destacat que ''celebrar aquest congrés és un èxit en sí mateix per a Barcelona i una oportunitat que la ciutat ha d'aprofitar”, i ha posat en valor que “el World Routes és una oportunitat per connectar Barcelona amb el món i exercir de hub al sud d'Europa''.

A més de la zona d'exposició, que ha ocupat 40.000 m2 al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelonael congrés s'ha completat amb una agenda de reunions i conferències. Una de les qüestions que s'hi han debatut és el paper de les aerolínies i de les empreses a l'hora de gestionar el turisme de manera sostenible.

Els propers aeroports amfitrions del congrés World Routes seran Guangdong (2018) i Hannover (2019).

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS