Novetats

Font: www.cooltra.com

Font: www.cooltra.com

Última modificació: 30/04/2014

Cooltra exporta les seves motos elèctriques a Roma i Sao Paulo

L'empresa ha crescut un 35% el 2013, i aquest any espera superar els 4 milions d'euros en vendes.

L'empresa, dedicada al lloguer de motocicletes elèctriques fabricades a Alemanya, ha obert aquest any una oficina a Roma i també ha firmat un acord amb un importador de motos del Brasil per entrar en aquest mercat. 

Cooltra, fundada el 2006 a Barcelona, va tancar l'any 2013 amb una xifra de negoci de tres milions d'euros, un 35% més que l'any anterior. Aquest any, acaba d'obtenir crèdits de CaixaBank i Banc Sabadell per un valor de 600.000 euros, i espera superar els 4 milions d'euros en vendes i incrementar la plantilla amb 20 nous treballadors. 

L'Ajuntament de Barcelona i empreses com Unipost, MRW, Aravinc i Just Eat ja utilitzen el servei de motocicletes eCooltra. Aviat també ho farà la companyia municipal B:SM, que té previst canviar la flota de vehicles de dues rodes del personal de Parcs i Jardins i altres serveis de manteniment, després de l'acord a què han arribat les dues empreses. 


Cooltra

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.