Novetats

Font: ChangeYourFlight

Font: ChangeYourFlight

Última modificació: 07/06/2012

ChangeYourFlight prepara la seva internacionalització

L'empresa incorporarà la Fundación José Manuel Entrecanales i el grup inversor Fides en el seu accionariat.

La startup ChangeYourFlight, amb seu a la Incubadora d'empreses Glòries de Barcelona Activa, ampliarà durant aquest any el seu capital en un 20%, gràcies a l'entrada en l'accionariat de la Fundación José Manuel Entrecanales i el grup inversor Fides.

L'empresa, fundada el 2010 per Iñaki Úriz i José Luis Vilar, es planteja com a propers objectius l'expansió comercial del servei a nivell global, des d'Europa fins a l'Àsia.

Un web per recuperar els diners dels bitllets d'avió

ChangeYourFlight és una innovadora plataforma que permet la compra-venda de bitllets entre usuaris d'aerolínies. L'objectiu del servei és facilitar el reemborsament parcial de bitllets d'avió que no s'utilitzaran.

L'any 2011 va ser reconeguda al certamen Flightglobal Webbies 2011, que premia els millors llocs web sobre temes relacionats amb l'aviació. El mateix any també va rebre el 2on premi del certamen 'Storming Pizza' en el marc de la fira BuyTourismOnline (BTO) de Florència.  

ChangeYourFlight

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.