Novetats

Font: Beabloo

Font: Beabloo

Última modificació: 13/12/2012

Beabloo s'instal·la al 22@ i consolida la seva internacionalització

L'empresa TIC, especialitzada en publicitat digital interactiva, porta les seves solucions al Regne Unit, Alemanya, Turquia i l'Orient Mitjŕ.

L'empresa Beabloo, especialitzada en publicitat digital interactiva, ha inaugurat una nova oficina de 270 m2 al districte de la innovació 22@

La companyia TIC, que va tenir la seva seu a la Incubadora de Glňries i va comptar amb el suport de Barcelona Activa en el seu procés de creixement, ha triat aquest districte per l'alta concentració d'empreses de publicitat.

Actualment Beabloo es troba immersa en un intens procés d'internacionalització amb el qual té previst entrar a mercats com el Regne Unit, Alemanya, Turquia i l'Orient Mitjŕ. Posteriorment l'expansió continuarŕ als Estats Units i la Xina. 

Per posar en marxa aquests projectes l'empresa ha iniciat una ampliació de capital per captar 4 milions d'euros, que se sumen als 400.000 assolits l'estiu passat en una altra ronda de finançament.

Beabloo, que va ingressar mig milió d'euros el 2011 i compta amb una plantilla de 20 treballadors, preveu assolir el milió d'euros de facturació durant aquest exercici.

Beabloo

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periňdicament informació sobre l'actualitat econňmica a Barcelona.