Novetats

Font: BCN Brand

Font: BCN Brand

Última modificació: 25/02/2014

Bcn Brand ven calçat amb 'la marca Barcelona' a Hollywood

L'empresa va néixer a Barcelona fa un any i EEUU és el seu principal mercat, tot i que també té presència a Israel, França i Portugal. Al maig tenen previst fer el salt al mercat xinès.

Sabatilles esportives amb la marca Barcelona al seu logotip ja es poden trobar a botigues multimarca de West Hollywood i Beverlly Hills als Estats Units. És possible gràcies a la marca BcnBrand, creada fa menys d'un any pels germans Caralps, que, enamorats de la ciutat, van decidir crear un producte que els permetés mostrar la marca Barcelona pel món. 

L'empresa està present als Estats Units, el seu mercat més important, on disposa de showrooms a Austin, San Francisco, Los Ángeles, Miami i Nova York. També a Israel, França i Portugal. A més, BcnBrand ha participat en fires internacionals per poder establir contactes i generar oportunitats de negoci, que ja estan donant els seus fruits, amb l'entrada, al mes de maig, al mercat xinès de la mà d'una empresa local. 

A Espanya, la marca compta amb més de 40 punts de venta, la majoria a Catalunya. Les sabates, de pell tenyides a mà i fabricades a Espanya, també estan disponibles per a dones. El passat estiu, BcnBrand va participar a la passarel·la 080 Barcelona, i des de llavors, també confecciona roba per a homes. Aquesta primavera té previst llançar una línia limitada de sabates que s'inspirarà amb la coneguda rajola de les voreres de Barcelona.  

BcnBrand

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.