Novetats

Font: Axiom Groupe

Font: Axiom Groupe

Última modificació: 17/10/2012

Barcelona reuneix als líders de la innovació empresarial

Del 22 al 23 de novembre, la capital catalana acull la 6ª trobada europea sobre Innovació Empresarial, organitzada per Axiom Groupe amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona.

L'Ajuntament de Barcelona esponsoritza la 6ª edició de la conferència 'Innovation Excellence', organitzada per la consultora Axiom Groupe, aquest cop sota el lema 'Cutting Edge Strategies Management For Realistic Innovation:Creating ROI'. 

Durant dos dies, un grup d'alts càrrecs d'empreses multinacionals de sectors com el miner, l'energia, Internet i les telecomunicacions, l'elèctric,el químic i el transport, entre d'altres, es reuniran per debatre sobre qüestions al voltant de la innovació i l'empresa, com per exemple la innovació en xarxa, la innovació estratègica, la cultura de la innovació i el pensament creatiu.

En la seva qualitat d'empresa espònsor, l'Ajuntament de Barcelona disposa d'un nombre limitat d'inscripcions  amb condicions especials (ref. Ajuntament de Barcelona).

La ciutat, punt de trobada de talent internacional 

Coincidint amb la conferència sobre els 'Innovation Excellence', Axiom Groupe també organitza el 22 i 23 de novembre les jornades 'Tax Management Excellence' centrades en la gestió fiscal de les empreses. Així, ponents de prestigi internacional tractaran aspectes com la reducció de costos, les reestructuracions, l'eficiència fiscal i els preus de transferència. 

Barcelona promou l'atracció d'empreses innovadores

La capital catalana aposta activament per convertir-se en seu d'empreses innovadores per a tota Europa, així com un centre de competència internacional en activitat de recerca i desenvolupament.

Per aquest motiu, Barcelona compta amb cinc clústers innovadors al districte 22@, que tenen com a objectiu  millorar l'eficiència i la competitivitat de les empreses d'aquest sector i impulsar el seu posicionament estratègic.

'Innovation Excellence'

Vídeo de la 5ª edició - 'Innovation Excellence' (Paris, 2011)

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.