Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 28/01/2016

El 4YFN es consolida com la trobada dels emprenedors i les startups 'mobile'

L'esdeveniment, que es celebra paral·lelament al Mobile World Congress, reunirà 12.000 professionals, 400 empreses i 500 inversors en la quarta edició.

Del 22 al 25 de febrer la ciutat rebrà prop de 100.000 professionals del sector mòbil per la celebració d'una nova edició del Mobile World Congress Barcelona (MWC), l'esdeveniment de referència mundial en l'àmbit de la telefonia mòbil. 

La presència catalana en aquest esdeveniment es centrarà en dos espais expositius, el Pavelló Catalunya i l'App Planet, on s'hi concentraran 60 empreses del sector. 37 de les quals han comptat amb el suport de Barcelona Activa pel seu creixement empresarial i 8 han estat incubades als seus equipaments. Els organitzadors calculen en 460 milions d'euros l'impacte econòmic  que generarà enguany la trobada, que també permetrà la creació de més de 13.000 llocs de treball temporals

El doble d'expositors i inversors al 4YFN 

Paral·lelament, i per tercer any consecutiu, el recinte de Fira Montjuïc espera reunir 12.000 assistents al 4 Years From Now (4YFN), que es consolida doblant l'espai i els expositors (prop de 400). 

La trobada anual d'emprenedors i startups mobile té com a objectiu ser una plataforma de negocis que posi en contacte empreses emergents tecnològiques, inversors i grans companyies. En aquest sentit, s'hi espera la presència de 500 inversors de tot el món, el doble que a l'anterior edició. 

En la seva tercera edició, al 4YFN s'hi organitzaran activitats específiques de treball en xarxa i trobades entre els diversos actors. A més, s'hi farà un cicle de conferències que reunirà a més de 230 ponents de primer nivell del món de l'empresa, la innovació i la tecnologia

Ecosistema innovador per a projectes 'mobile' 

Barcelona Activa hi serà present al 4YFN a través de 10 empreses que estan o han estat incubades als diversos equipaments municipals:

Per altra banda, l'Ajuntament de Barcelona té molt clara la importància de que la ciutat sigui un dels ecosistemes de referència a l'hora d'instal·lar-hi noves empreses de l'àmbit mobile. En aquest sentit, Barcelona Activa i laFundació Mobile World Capital Barcelona gestionen les instal·lacions de l'mStartupBarcelona per a accelerar noves empreses. 

La voluntat de foment de la iniciativa emprenedora mobile es complementa amb les accions prèvies adreçades als treballadors en procés de recerca de feina o millora professional, com el Cicle Mobile 2016, amb activitats per presentar oportunitats professionals en aquest àmbit. 

4 Years From Now 2016 

Mobile World Congress 2016

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS